| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: bursa & kütahya Yaş: 22 Mesajlar: 149
Teşekkür Et: 39
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | slm arkadaşlar bir yeni başlayan olarak slma arkadaşlar yeni başlayan bir üye olarak sizce cs2 mi kullanmalıyım yoksa cs3 mü şuan ikiside var elimde,cs3ü kurdum pcye siz ne dersiniz.... |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.113 Times in 929 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: slm arkadaşlar bir yeni başlayan olarak photoshop'u daha gelişmiş bir şekilde kullanmak istiyorsan cs2'den şaşma diyorum ben... Adobe daha iyisini yapana kadar en iyi cs2
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.507
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: slm arkadaşlar bir yeni başlayan olarak Uzun Süredir Cs3 Kullanıyorum. Şu Sıralar Cs3 Sallayıp Cs2 Ye geçmeyi Düşünüyorum. Gelişmiş Sürüm Düyorlar Ama Bazı Şeyleri Eksik Önüme Çok Engel çıktı En iyisi cs2 cuz
| | #7 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: bursa & kütahya Yaş: 22 Mesajlar: 149
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: slm arkadaşlar bir yeni başlayan olarak cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, cs2 forever öyleyse ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: slm arkadaşlar bir yeni başlayan olarak zamanım var ya bu aralar okul tatilde, ama yaz okulu için birkaç git gel yapıcam onların harici boşum yardımlarınızla kısa bi sürede birçok şey öğrenirim inş.... bu arada cs3'ü kaldırmak bile ayrı bir dert.... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.507
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: slm arkadaşlar bir yeni başlayan olarak Alıntı:
Kaldırma Direk Cs2 yi Kur. İkisinide Kullanırsın.
| Etiketler |
| arkadaşlar, başlayan, olarak, yeni |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/yeni-baslayanlar/6060-slm-arkadaslar-bir-yeni-baslayan-olarak.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Matrix Arkaplan Efekti Yapma | This thread | Refback | 08-15-2008 16:23 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 07-04-2008 13:46 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |