| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.159 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Resimi Yan olarak Zemine Yerleştirme 1) Resmimizi açıyoruz, boş alana indireceğimiz yüz resmini açıyoruz 2) Yüz resmini boş alana doğru Move tool ile atıyoruz 3) Yüz resmimizin 1 köşesini boş alanşn köşesine getiriyoruz daha sonra "ctrl" tuşuna basılı olarak diger köşelerini denkleştiriyoruz 4) resmimizi renksiz yapmak için "ctrl+shift+u" yapıyoruz Boş hali; ![]() Dolu hali; ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | mehmetcece76 (07-11-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007 Bulunduğu Yer: <?> Ege </?> Yaş: 28 Mesajlar: 23
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ce: Resimi Yan olarak Zemine Yerleştirme Merhaba CS2 kullanıyorum ve acemiyim yapamadım bunu move tool ile taşıdım resmi ancak ctrl basık tuttuğumda köşeleri birleştiremedim olmadı acaba eksik işlemmi var anlatımda ? yazılanları herfiyen yaptım |
| | |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.159 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Resimi Yan olarak Zemine Yerleştirme Edit + Transform + Perspective seçeneğine giriyoruz resmimizin etrafında belli başlı bir takım çubuklar çıkacak köşedeki yuvarlaklardan mause ile tutup çektiğinizde istediğiniz şekli verebiliyorsunuz...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/yeni-baslayanlar/592-resimi-yan-olarak-zemine-yerlestirme.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Hakknda - Yeni Balayanlar - photoshopuzmani.com | This thread | Refback | 05-04-2008 18:12 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Yazlar ile fotoraf | This thread | Refback | 04-21-2008 03:02 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 04-20-2008 23:32 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Online Olarak Flash Banner Oluşturun | HAKAN | Çeşitli Makaleler | 1 | 01-19-2008 12:28 |