| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | yardım..photoshopun türkçe yamasını indirdim.... slm ben bir konuda yardım isteyecektim. ben photoshop cs2 türkçe yamasını indirdim.program türkçe oldu ama açılırken hata veriyo. renk dosyaları bulunamadığı için yüklenmedi.stiller bulunamadığı için yüklenemedi.klavye kısa yolları yüklenemdi..böyle.hatalar veriyo ama photoshop açılıyo..acaba yamayı yüklemem gerekne bir başka bir yer mi var... umarım anlatabildim sorunumu.. yardımcı olursanız sevinirim |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: Çorum Yaş: 22 Mesajlar: 57
Teşekkür Et: 4
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: yardım..photoshopun türkçe yamasını indirdim.... bende türkçe yama yükledim ama hiç sorun çıkmadı belki programn kurulumunda bir hata oluşmuştur.. Bir de türkçe yamayla photoshop öğrenimini desteklemeyen kardeşlerimiz var belki de haklılar çünkü photoshopla ilgili tüm dersler ingilizce.. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: yardım..photoshopun türkçe yamasını indirdim.... Alıntı:
tşkler | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| indirdim...., türkçe, yamasını, yardım..photoshopun |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/yeni-baslayanlar/5437-yardim-photoshopun-turkce-yamasini-indirdim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-06-2008 19:06 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |