| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: denizli Yaş: 17 Mesajlar: 9
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | photoshop a yeni başladım ilk neler yapmalıyım merhabalar arkadaşlar ben photoshopa yeni başladım ilk neler yapmam gerekiyor ve sonraki aşamalar nelerdir teşekkür ederim |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: DENİZli CiTy Yaş: 19 Mesajlar: 21
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: photoshop a yeni başladım ilk neler yapmalıyım kardeşim ben de yeniyim aslında güzel konu ne yapacagını bilmiosun bencede siteden arastırıp bulmak :D baska sansımız yok ya da videolu dersler daha kolay ordan girer ögreniriz!! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Wesss Saaaaaaaa.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.487
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: photoshop a yeni başladım ilk neler yapmalıyım Alıntı:
Dostum Sen Benim Msn tekrar Ekle Ben Silmiş Olabilirim Seni Trc'yi kapatınca sinirim bozulda Temizlik yaptım listede. ![]() Ben Sana Yardımcı Olurum
| | #7 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.971
Teşekkür Et: 846
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: photoshop a yeni başladım ilk neler yapmalıyım Bencede brushu öğrenme yada öğreneceksen tam öğren uyumu sağlamayı ama photoshopuzmanındaki derslerden vb yararlanırsan kısa sürede (birazda sana bağlı) herşeyi öğrenirsin.. . PUO dan yararlanabilirsin başlangıç içn çok iyi :) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| başladım, neler, photoshop, yapmalıyım, yeni |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/yeni-baslayanlar/5386-photoshop-yeni-basladim-ilk-neler-yapmaliyim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dersler | This thread | Refback | 06-06-2008 11:32 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Photoshop Kullanma Klavuzu Kitab | This thread | Refback | 06-06-2008 11:10 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dersler | This thread | Refback | 06-06-2008 10:08 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-06-2008 03:19 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |