| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 17
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Layer shape gibi görünüyor Arkadaşlar photoshopta çalışma yaparken yeni layer ekliyorum ve daha sonra bu layer a bir dikdörtgen eklediğimde layer ın üzerine shape gibi bir şey kilitleniyor ve istediğim işlemleri yapamıyorum.Önceden böyle bir şey yoktu.Ne olduysa şimdi hep böyle oluyor bunu nasıl düzelte bilirim. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Layer shape gibi görünüyor Rectangle Tool kullanıyorsan Shape layerını oluşturması normal. Yeni layer açıp, "Rectangle Marquee Tool" ile alan seçip içini boyarsanız açtığınız layerda olur. blueray82, açtığın konuları ilgili başlıklar altında aç.
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 17
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Layer shape gibi görünüyor Problem şu ben regtangle aracı ile yeni açmış olduğum veya hiç layer açmadanda bir kutu çizsem blending ayarları verilmiş şekilde dikdörtgen meydana geliyor.Önceden böyle bir olay yoktu.Shap felan oluşmuyordu.Renk paletinde hangi renk varsa onunla dolu olan sade bir dikdörtgen açılıyordu.Ama şimdi yok nedenini anlamış değilim İlginiz ve yardımlarınız için teşekkürler. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/yeni-baslayanlar/4357-layer-shape-gibi-gorunuyor.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Hakknda - Yeni Balayanlar - photoshopuzmani.com | This thread | Refback | 05-04-2008 18:59 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 04-04-2008 22:27 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |