| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 16 Mesajlar: 12
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | yamasını yükleyeyim dedim program çalışmıyor... arkadaşlar photoshop a çim fırçasını yüklüyordum ama tabi yine elime yüzüme bulaştırdım çim dosyasını gerekli yere attım,sonra çalışmayınca yeniden yanlış dosya sildim,değiştirdim ... falan program artık kullanılmıyor.internetten cs2 nin dosyalarını indirdim, kurmadan önce ve sonra serial istiyor.bu serialları bilen var mı? ve çim fırçasını nasıl ekleyebilirim.sitede aradım ama bulamadam.ilginiz için şimdiden teşekkürler... |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Yönetici ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: TR Yaş: 21 Mesajlar: 84
Teşekkür Et: 2
Resimler: 1 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Ce: yamasını yükleyeyim dedim program çalışmıyor... photoshopta brush bölümüne girip reset yaptınmı çim fırçası mevcut zaten serial olayıda forumumuzda warez içerikli olaylar yasaktır... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 16 Mesajlar: 12
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: yamasını yükleyeyim dedim program çalışmıyor... tamam arkadaşlar photoshop cs2 yi aldım anca bunu bulabildim zaten.şimdi çim fırçasını nasıl ekleyecem nerden indircem hiçbişey bilmiyrum ki,biri anlatırsa sevinirim |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/yeni-baslayanlar/4284-yamasini-yukleyeyim-dedim-program-calismiyor.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Hakknda - Yeni Balayanlar - photoshopuzmani.com | This thread | Refback | 05-12-2008 00:17 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |