| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 16 Mesajlar: 12
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ![]() yukarıdaki resmi eski tasarımcım sitemin sol üst köşesine hazırlamıştı.şimdi SuKaplumbagasi.Com sitem için aynısını yapmak istiyorum ama yazıyı ve köpek patisini nasıl kaldıracağım, lütfen yardımcı olun ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 28
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: web sitemin köşesine saydam resim (resimli örnekli) kardeş http://forum.photoshopuzmani.com/pho...kaldirmak.html bu adresteki dersi uygularsan giderebilrsin ama bu resim biraz zor küçük ve arka plandaki renkler sürekli değişiyor yani birazı açık birazı koyu bi dene genedeKonu innocent tarafından (03-29-2008 Saat 20:33 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: web sitemin köşesine saydam resim (resimli örnekli) ama arkadaşım photoshop a girip aç deyip resmi seçiyorum açmıyo..bi uyarı veriyo napacam ben yaaa :( |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 28
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: web sitemin köşesine saydam resim (resimli örnekli) bugün bendede oldu aynısı .gif formatında resimleri açtı ama herhangi bi editleme yapamadım .jpg leri ise hiç açmamıştı ama kapattım sonra bi daha denedim açtı ama seninki hakkımda hiç bi fikrim yok |
| | |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.099 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: web sitemin köşesine saydam resim (resimli örnekli) ben bir tane yaptım psd'sinide paylaşıyorum... ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.970
Teşekkür Et: 846
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: web sitemin köşesine saydam resim (resimli örnekli) Al dostum umarım olmuştur hem suyada benziyo sukaplumbağası felan buyur yenisini koyuyorum mesajı editledim al ![]() ![]() :) bu da senin dosya gibi saydam ha :) Konu illegal43 tarafından (03-30-2008 Saat 11:02 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Resmi beğenmedim |
| | |
| | #8 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: web sitemin köşesine saydam resim (resimli örnekli) vayy, Allah tuttuğuzu altın etsin inşallah :) ne güzel şeyler yapmışsınız böyle :) değişik değişik kullanırım artık ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| köşeye resim |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/yeni-baslayanlar/4258-web-sitemin-kosesine-saydam-resim-resimli-ornekli.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dersler | This thread | Refback | 03-30-2008 15:30 | |
| Photoshop Hakknda - Yeni Balayanlar - photoshopuzmani.com | This thread | Refback | 03-30-2008 06:01 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Sitemizi Nasl Buluyorsunuz? | This thread | Refback | 03-29-2008 19:43 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |