| |
#1 (permalink)
|
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() | Yazılarınıza hoş bir hava katabilirsiniz. 500x500pixel boyutlarında yeni bir dosya açın. Arkaplanı istediğiniz bir renkle doldurun. Biz rengimizi seçerken şu değerleri kullandık: R:0 G:85 B:114 Type Tool (T) kullanarak yazımızı yazalım. Daha sonra imagemizin herhangi bir yerine sağ tıklayarak, Render Layer'ı seçelim. ![]() D tuşuna basıp renkleri sıfırlayalım. Ve Edit - Stroke menüsünü açalım. Width seçeneğine yazınızın çevresinde kaç pixel çizgi bulunması istiyorsak onu yazalım. Yanda 5 pixel kullandık. Diğer ayarlar ise şu şekilde olacak: Location: Outside Blending: 100% Mode: Normal ![]() Foreground rengi olarak beyazı seçin ve şu menü'yü açın: Edit - Stroke. Ve Width'i 2 pixel yapın. Ve Bitti : ![]() |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | nautica34 (04-07-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 239
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshp da Stroke(dış çizgi) Efekt olsun bilginin yenisi eskisi olmaz teşekkürler üstat...
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.389
Teşekkür Et: 186
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Photoshp da Stroke(dış çizgi) Efekt resimlerde sorun yok...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: Kocaeli Yaş: 25 Mesajlar: 20
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshp da Stroke(dış çizgi) Efekt Ben bu dersi uygulamayı denedim fakat başarılı olmadım. Mesela " imagemizin herhangi bir yerine sağ tıklayarak, Render Layer'ı seçelim." demş ama ben bu render layer'ı bulamadım yazdığım yazıya sağ tıkladığımda böyle bir şey çıkmadı. Dersi biraz daha ayrıntılı anlatmamız mümkün müdür sormak istedim. Teşekkürler Sonunda yapmayı başardım. Sorun bende render layer yerine rasterize type seçeneğini seçince oldu. Onu seçmeden edit'in altındaki stroke seçeneğini aktifleyemiyordum. Dersin anlatımı için tekrar teşekkürler Konu allback tarafından (06-07-2008 Saat 20:21 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: sorun çözüldüğü için |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/yeni-baslayanlar/2901-photoshp-da-stroke-dis-cizgi-efekt.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Resimlere Hayalet Efekti | This thread | Refback | 02-02-2008 12:57 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Makyaj Yapımı | This thread | Refback | 02-02-2008 12:53 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Büyük bir resmi küçültme | This thread | Refback | 02-02-2008 12:50 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Arama | This thread | Refback | 02-02-2008 00:08 | |
| Photoshop Hakkında - Yeni Başlayanlar - photoshopuzmani.com | This thread | Refback | 01-23-2008 14:53 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |