| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: mechul Mesajlar: 7
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | MErhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ve yardımınıza ihtiyacım var. Birinci resimin rengini beğenmedim 1.resim ![]() ve aynı resmi şu renklere çevirmek istiyorum.1. resim aynı olacak ama renk tonları 2. resim gibi olacak. 2.resim ( value="#6699cc ) ![]() Umarım anlatabilmişimdir.Yardımlarınızı rica ediyorum saygılarımla |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.161 Times in 945 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: resim tonlarını değiştirmek valla anlamadım biraz daha açıklarmısın 2 resmin renklerindemi olsun istiyosun acaba 1 resmi...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: resim tonlarını değiştirmek umarım işini görmüştür:) kenarı yeşil çizgili olan ![]() buda kopmle mavi olan ![]()
| | |
| | #5 (permalink) | |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: resim tonlarını değiştirmek Alıntı:
Ayrıca aynı rengi tutturmuşsun ve ben yapamadım.Yani bir türlü o mavi renk tonunu tutturamıyorum.Acaba hangi programla ve nasıl yapıyorsunuz ? biraz bilgi verirsen memnun olurum.Kolay gelsin | |
| | |
| | #6 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: resim tonlarını değiştirmek sadece tool menüsünden gradient tool ile renkleri ayarlayıp rengimizi veriyoruz...
| | |
| | #7 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: resim tonlarını değiştirmek ustad sana zahmet sadece yeşil kısımları 2.resimdeki renk gibi yaparmısın ? resmin kenarındaki yeşil çizgi ve diğer bölgelerinde hafif yeşil tonlar var..(1.resmin sağına doğru) Bu kısımlar değişecek Yani birinci resim tasarım olarak aynı olacak ama sadece yeşil kısım (hafif tonlar da dahil) 2.resim renginde olmasını rica ediyorum( hafif tonlar yine 2.resim renginde ve hafif tonlardan ) iyi bayramlar dilerim |
| | |
| | #9 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: resim tonlarını değiştirmek kardeş alakan için teşekkur ederim istediğim buna benzer ama resim masmavi olmuş.yani 1 resime baktığımızda tamamı yeşil değil.sadece kenarı tam yeşil ,diğer bölgeler açık yeşil.(hafif yeşil tonlarında) Resmin kanarındaki yeşil bölgeden sağa dogru giderken Sanki püskürtme yapışmış gibi arka planda hafif yeşil renkler var.o kısımlar tamamen mavi olmayacak,yine 1.resim gibi hafif bir renk olacak( 2.resim renginde) mesaja şunun gibi : ![]() iyi bayramlar |
| | |
| | #10 (permalink) | |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: resim tonlarını değiştirmek Alıntı:
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. | |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/yeni-baslayanlar/2402-resim-tonlarini-degistirmek.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Hakkında - Yeni Başlayanlar - photoshopuzmani.com | This thread | Refback | 01-23-2008 14:02 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Simsek efekti yapimi | This thread | Refback | 12-24-2007 10:19 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Photoshop Kullanma Klavuzu Kitabı | This thread | Refback | 12-22-2007 22:02 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Dersler | This thread | Refback | 12-22-2007 21:46 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Adobe Logo Yapımı | This thread | Refback | 12-22-2007 18:58 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - 49 Photoshop Püf Noktası | This thread | Refback | 12-22-2007 17:30 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Arama | This thread | Refback | 12-21-2007 03:33 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |