| | #11 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Bulunduğu Yer: istanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: resim tonlarını değiştirmek bayağı karışık br durum ortaya çıkmış ![]()
__________________ ![]() DeathLess ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #13 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 4
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: resim tonlarını değiştirmek acaba photoshoptaki hue/saturation bölümündeki şey olabilirmi tam anlamadım sorunu hue/saturationdan ayarlarla oynayıp renkleri deeştirebilirsin |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: mechul Mesajlar: 7
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: resim tonlarını değiştirmek Yeşil kenarlar 2.resim renginde olmasını istedim ama resmin tamamı 2.resim renginde yapıldı.:( 1.resmin tamamı yeşil değil ki:( Sadece yeşil bölgeler 2.resim renginde olacaktı. Tabi 1.resimde kenarların dışında kalan bölgelerde çok hafif bir yeşil renk var.Yine aynı şekilde bu alanlarda, 2.resim renginde olmasını istedim fakat çok açık renkte...Tıpkı 1.resim gibi (tasarım aynı olacak sadece renkler değişecek) bir türlü ne demek istediğimi anlatamadım kusura bakmayın.vaktinizi ayırdığınız için ve emeği geçen arkadaşlara da tekrar teşekkür ediyorum.Kolay gelsin |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/yeni-baslayanlar/2402-resim-tonlarini-degistirmek.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Hakkında - Yeni Başlayanlar - photoshopuzmani.com | This thread | Refback | 01-23-2008 15:02 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Simsek efekti yapimi | This thread | Refback | 12-24-2007 11:19 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Photoshop Kullanma Klavuzu Kitabı | This thread | Refback | 12-22-2007 23:02 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Dersler | This thread | Refback | 12-22-2007 22:46 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Adobe Logo Yapımı | This thread | Refback | 12-22-2007 19:58 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - 49 Photoshop Püf Noktası | This thread | Refback | 12-22-2007 18:30 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Arama | This thread | Refback | 12-21-2007 04:33 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |