| | #34 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.676
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: mehmet_a'nın çalışmaları :) Alıntı:
İyide Ben Cevabı sana vermedim kii.. Sana katıldığımı göstermek için alıntı yapdım :) Ortaya attım bilinsin diye. yanlış yersim yanlış yerde kullanılmıştı çünki
__________________ What'sTha Fucc's .?\ | |
| |
| | #35 (permalink) |
| Vip Üye ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 37
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: altugatess çalışmaları Ellerinize sağlık cok güzel olmus ancak birkaç bişey aklıma takıldı da .. 1. Sağ taraftaki kasaları siz mi yaptınız yoksa bi yerden mi aldınız .. 2. Deterjan poşeti gibi bişey var orda, bunun içinizden gelen bi aşk olduğunuza eminmisiniz .. :) 3. Bence mouse un orda bulunan rengarenk farenin poziyonu ofsayta düşmüş ve üstünde yazan pu ya da bi anlam veremedim :) 4. Kovanın içinde bulunan klavyeyi siz mi yaptınız .. Birkaç tavsiye .. Monitörün etrafını da biraz temizlerseniz göze daha hoş görünür yaptıgınız efekt ekrandan dısarı cıkmıs, ayrıca kovayı az biraz daha düzgün kesseydiniz daha güzel olurdu :) -- Kültürlü kedi arkadasımızın baslıgı okuyun tavsiyesinde belirtmek istediği klavye mouse monitör vs hepsini bir çalışmada toplarsanız bu çalışma ayrı ayrı nitelendirilemez, yani çalışmada bir bütünlük olmasını arz etmiş .. Kimse yanlış anlamasın göze çarpanları dile getirdim ..Teşekkürler kolay gelsin .. |
| |
| | #36 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: a Yaş: 19 Mesajlar: 5
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: altugatess çalışmaları çoğu alıntı resmi bir anda yaptm hiç bi plan falan yok açıkcası canım sıkıldı yani kazanmak değil katılmak :) yarışmaya söledklerinde haklısın birşey diyemem sağol görüşlerini paylaştıgın için
__________________ ![]() |
| |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |