| | #31 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 13 Mesajlar: 209
Teşekkür Et: 193
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: iclturkey Çalışmaları Ellerine Sağlık Kardeş Güzel Çalışmalar...
__________________ |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #32 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: iclturkey Çalışmaları dostum evrensel herkes kullanıyor ancak burda ingilizce yapmanı gerektirmezdiki :) dünyaya sunulcak birşey değil
__________________ ![]() |
| |
| | #34 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: iclturkey Çalışmaları ok dostum dediğin gibi olsun bakalım yarışmada tekrardan başarılar :)
| |
| | #36 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 9
Teşekkür Et: 8
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Basit, hemde çok bir çalışma, fakat katılmak istedim, yaratıcılık çıkarabilcekmym merak ediyorum, bu ilk çalışmam :) ![]() PSD indir
| |
| | #37 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.030
Teşekkür Et: 874
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: tamu çalışmaları hakkaten basit zaten beyaz brushuda büyütmüşsün çok kötü olmuş ama daha 2 çalışma koyabilirsin :) |
| |
| | #39 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.676
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: tamu çalışmaları Eline sağlık güzel olmuş bende birkaç çalışma yapdım ama tam olarak amac ne olcak onları bilmeden koymayacağım hem daha iyileri çıkarsa koyarım :D
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| |
| | #40 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.389
Teşekkür Et: 186
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: tamu çalışmaları amaçın ne olduğu kurallarda yazıyor tekrar kurealları oku birde tişörtün üstüne yapmayın çalışmaları dikkate alınmayacak sadece tasarımı yapın büyük bir şekilde aksi taktirde tişört üzerine baskı yapması zor olur...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| |
![]() |
| Etiketler |
| t-shirt tasarım |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |