| | #21 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: iclturkey Çalışmaları güzel olmuş 2. çalışmanda ama türkçe yazsaydın daha güzel olurdu ama ingilizce yazmanda orginal olarak daha güzel olmuş :)
__________________ ![]() |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #22 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Mesajlar: 506
Teşekkür Et: 49
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: iclturkey Çalışmaları Evrensel olsun istedim:P Teşekkür ederim. Birisi söylemeden ben söyleyeyim. Evet iş ve okul bir arada olur :):)
__________________ ![]() Konu iclturkey tarafından (03-22-2008 Saat 11:56 ) de değiştirilmiştir.. |
| |
| | #24 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.549
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: LiaЯ ÇalışmalaЯı güzel olmuş ama çok şekil var o yüzden görüntüyü bozuyor ancak güzel olmuş dediğim gibi :D
| |
| | #26 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa Ciry'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.606
Teşekkür Et: 140
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: iclturkey Çalışmaları Yalnış Anlama Ama Kardeşim Son Yapdığını Şahsen Ben T'shirt Yerine Koymam Giymem Bence Daha Değişik Eğlenceli bir şey yap
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| |
| | #29 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa Ciry'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.606
Teşekkür Et: 140
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: LiaЯ ÇalışmalaЯı Yav Ben Şu Olayı Anlamadım Biri Açıklık Getirsin Yapdığımız Tasarımlar Photoshopuzmanı içerikli olmayacakmı? Siteyi Anlatan bir tasarım yapmıycakmıyız ?
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| |
| | #30 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: iclturkey Çalışmaları arkadaşım yanlış anlamada niye ingilizce kelimeler kullanıyorsun türkçemiz varken ingilizce reklam niyeki :(
| |
![]() |
| Etiketler |
| t-shirt tasarım |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |