| | #101 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: innocent'in çalışmaları evet ya photoshop'u rapla karıştırıyorsunuz ama ne alakaları varki:S
__________________ ![]() |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #102 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 28
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: innocent'in çalışmaları kardeş ben demiştim örnek için veriyim eğer basabiliriz kalan kısmını arkaya derseniz öyle veriyim die ama anlaşılmamış galiba benim elimde arka plansızda var ama örnek olarak bunu verdim... photoshopuzmani ile rapin alakası yok biliyorum ama photoshop uzmani yazısını koyun demişiniz onuda düzenleyeceğim ben bunu örnek olarak vermiştim:S eğer HAKAN abi basamayız derse zaten değiştireceğim başka bişey koyacağım sadece bu sorumun cevabını almak istemiştim ondan böyle yaptım:S |
| |
| | #103 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: innocent'in çalışmaları innocent, photoshopuzmani.com logosunu bastırmadan önce bizde ekleriz tüm çalışmalara problem o değil. tasarımlar PhotoshopUzmani.com KONULU olacak. Yani tasarımın teması PhotoshopUzmani.com olacak. RAP ROCK MÜZİK AŞK vs... değil. PHOTOSHOP ve PHOTOSHOPUZMANI.COM ![]()
| |
| | #104 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 28
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: innocent'in çalışmaları tmm onu yaparım ama bence istediğimiz konuda yapmamıza izin vermeliydiniz ama photoshopuzmani.com yazısını atmalıydınız ama genede ben katılacam bu yarışmaya :) |
| |
| | #105 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.549
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: innocent'in çalışmaları dostum onu yöneticiler bilir sen karışamazsınki onlar öle uygun görmüş öle olmalı ![]()
| |
| | #106 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa Ciry'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.598
Teşekkür Et: 140
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Azzap Çalışmaları PuMan Alıntı:
Bunda olumsuzluk yapıcak ne var? Daha çok sonradan Yapılan Tasarımlar için Azim Verir Adama ![]()
| | #107 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Azzap Çalışmaları PuMan bende bişey demedimki young thug yani bişey olmadığını anlatmak istedim yazdığımla :S
| |
| | #109 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.019
Teşekkür Et: 871
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Azzap Çalışmaları PuMan ama şu var ya çalışmanda azzap sanki kesim işleminde biraz daha dikkat etmen gerek :) |
| |
![]() |
| Etiketler |
| t-shirt tasarım |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |