| Duyuru |
| Yarışmalar Her türlü yarışma projelerinin açılacağı başlık |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #391 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 239
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Elma Yarışması Sonuçları Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum... İnanırmısınız photoshop kullanmaya başlayalı daha 6 ay kadar oldu. ben daha çok corelde çalışmalar yaparım. bu forumla beraber photoshopa ilgim artı. gerek forumda ki derslerden gerek kitaplardan öğrendiğim kadarıyla bişeyle yapmaya başladım... inanın çok mutluyum. küçük bi yarışmada olsa kazanmak çok güzel... :) saygılarımla...
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #392 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Konya Mesajlar: 16
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Elma Yarışması Sonuçları Ne diyorlar dı amortemi. Hah işte ondan vurdu bana :) Kazanan Arkadaş tebrikler .... Benide elma yarışmasında amorte tutturan üye yapın madem :)
__________________ Konu muzy42 tarafından (03-17-2008 Saat 12:02 ) de değiştirilmiştir.. |
| |
| | #394 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 18 Mesajlar: 67
Teşekkür Et: 9
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Elma Yarışması Sonuçları tbrkler azzap :)
__________________ Acemiyim, Eziğim, Yeniyim Ama PhotoShop Öogrenince Kedi Gibi Olurumm ![]() |
| |
| | #395 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 239
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: azzap Çalışmaları teşekkürler arkadaşlar...
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... |
| |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |