| Duyuru |
| Yarışmalar Her türlü yarışma projelerinin açılacağı başlık |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #383 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.389
Teşekkür Et: 186
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Elma Yarışması Sonuçları PhotoshopUzmanı Yönetini ve bazı editör arkadaşlarımız...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| |
| | #384 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: asd Mesajlar: 39
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Elma Yarışması Sonuçları Vay bi ilk onada girememişiz :D ama güzel çalışma tebrik ederim arkadaşı.. |
| |
| | #385 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.676
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Elma Yarışması Sonuçları Tebrikler Azzap Bence En Doğru Seçimi yapmışsınız Benim Yapdığım ilk Ona Nasıl girdi yaff şaşırdım :) Birdahaki Yarışma Nezaman?
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| |
| | #386 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İzmir Mesajlar: 53
Teşekkür Et: 86
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Elma Yarışması Sonuçları başta azzap olmak üzere bütün emeği geçen arkadaşları kutlarım..elinize yüreğinize sağlık..:) |
| |
| | #390 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: istanbul Mesajlar: 21
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Elma Yarışması Sonuçları Birinci olan arkadaşın çalışması gerçekten çok güzel tebrikler.Yanlız şu elmanın üstüne krema olan çalışma bence çok basit. Basitlikten kastim dereceye girecek kadar iyi çalışma değil ,bence daha iyi çalışmalar vardı hem fikir olarak hem görsel olarak. Yarışmaya katılan tüm arkadaşların ellerine sağlık:) |
| |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |