| Duyuru |
| Web tasarım Programları Kaynak, haber, sorun ve çözümleri paylaşabileceğiz alan |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.099 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EximiousSoft GIF Creator 5.52 ![]() Kolay ve güçlü şekilde efektli GIF animasyon oluşturmanızı sağlar.Oluşturduğunuz GIF'leri düzenleyebilir,SWf ve AVI formatlarından çabuk ve etkili dönüşüm yapabilirsiniz.Bir görüntüden istediğiniz kısımları kesip GIF animasyon oluşturabilir ya da tamamen kendinize özgü GIF ler oluşturabilirsiniz. Özellikleri:
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | illegal43 (04-20-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Mersin, Türkiye Yaş: 19 Mesajlar: 50
Teşekkür Et: 2
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: EximiousSoft GIF Creator 5.52 Birtane örnek yapabilirmisin rica edersem? bannershop gibimi bu program |
| | |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: EximiousSoft GIF Creator 5.52 bunda hazır nesneler yok hazır desenlerde bu flash gibi ondan yola çıkarak yapılmıştır... Hakkında açıklamasıda altında dostum ben eskiden kullanıyodum bunu şimdi fazla kullanmıyorum animasyon yapmasını bilmeyenler için ideal bir program...
| | |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Mersin, Türkiye Yaş: 19 Mesajlar: 50
Teşekkür Et: 2
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: EximiousSoft GIF Creator 5.52 .swf den .gif e ceviren yokmu :) Teşekkürler. |
| | |
| | #5 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: EximiousSoft GIF Creator 5.52 var bir program buldum şimdi bir incele istersen bu işini görür... http://forum.photoshopuzmani.com/new...ostthread&f=71
| | |
![]() |
| Etiketler |
| eximioussoft gıf |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |