| Web tasarım Programları Kaynak, haber, sorun ve çözümleri paylaşabileceğiz alan |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Yaş: 24 Mesajlar: 59
Teşekkür Et: 12
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | elinde rapidsiz full olan sürüm olan varsa yükleye bilirmi ark lar demosuda olabilir yeterki rapidsiz olsun ben indiremedim rapidli link vermiş herkez burdaki arklarında işine yarar bence elinde olan upload ederse cok sevnıırm saygılar |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.507
Teşekkür Et: 50
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaver ?? ben dreamweaver full sürümünü yüklerim birazdan upload ederim :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.507
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaver ?? olur dostum crack'te koyarımda sen bu "emeğe saygı, paylaşım için teşekkürler" konusuna baya taktın sanırım :)
| | |
| | #6 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Yaş: 24 Mesajlar: 59
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaver ?? ya dostum buraya uyelik yapamıyorum yaptıgım zmaanda gönderme dıye hata raporu verıyor anlamadım brtg yuklersen cok sevınırım kardes kulturlu kedi iyi olmazmı yaa ark yuklese valla rapidden ısyan durumuna geldik hehe |
| | |
| | #7 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaver ?? :) yok dostum rapid'e yüklemiyorum şimdi upload ediyorum bittiği zaman paylaşcam crack'ini de upload eder paylaşırım sizlerle :)
| | |
| | #8 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaver ?? vay sagol kardesım ya ellerın dert gormesın emegıne sağlık valla sımdıden sagolsın sımdı cıka bılırım belkı yarın hemen ındırırım |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: Dreamweaver ?? Alıntı:
Burda ki paylaşımların emeklerine saygı duyuluyorda, üzerinden para kazanılan programların emeklerine ne oluyor? Taktım ama.. gerçekten taktım... oxijen_01 benden yana çokta problem değil DW yi babamın oğlu yazmadı :) ama adminlerin crack-serial a izin vereceklerini sanmıyorum. İsterseniz bu işi özelden halledin. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaver ?? öle bi sorun mu var...o zaman ben oxijen_01 sana crack'i özelden yollarım dostum buraya sadece dreamweaver'i koyarım :)
| | |