| Duyuru |
| Web tasarım Programları Kaynak, haber, sorun ve çözümleri paylaşabileceğiz alan |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.123 Times in 935 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Dreamweaver ?? burada crack serial paylaşımı yapan süresiz ban alacaktır özelden paylaşacaksanızda pm aracılığı ile değil msn üzerinden aranızda alışverişinizi yapınız...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #12 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.545
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaver ?? Alıntı:
valla bikere ban yedim bidaha ban yemek istemem :) en iyisi ben sadece dreamweaver'i paylaşırım artık crack'i sende netten bulursun dostum kusura bakma valla istersen msn'den paylaşırız onuda sen bilirsin :)
__________________ ![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Yaş: 24 Mesajlar: 75
Teşekkür Et: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Dreamweaver ?? tamam arkadasım tesekkurler yınede böylebır yasak oldugunu bılmıyordum sadece bır ıstektı benımkısı bunun kımseye zararı olmazdı ama neyse özelden sana yazarım dostum tşk ler |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |