| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.267
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.794 Times in 837 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HQ Widescreen Abstract Wallpapers ![]() 75 HQ JPG | 2560x1600 | 3 Rs link | 185 Mb RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting RapidShare: 1-Click Webhosting
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Yaş: 27 Mesajlar: 89
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: HQ Widescreen Abstract Wallpapers abstract:Soyutlama ile elde edilen, varlığı ancak eşyada gerçekleşen mücerret, somut karşıtı,...ekseriyetle güzel sanatlarda geçen bir kelimedir böyle taşmış fışkırmış boyalarla falan hani hisleri veya bir nesneyi durumu anlatan resimler vardır ya abstrakt denir onlara yani soyutlamadır...ben de böyle bir bilgi ekleyim dedim:) |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Yaş: 15 Mesajlar: 1.751
Teşekkür Et: 750
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: HQ Widescreen Abstract Wallpapers Ben anlamam wallpaperler güzelmi güzel ona bakarım... Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| abstract wallpapers |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/wallpaper/4672-hq-widescreen-abstract-wallpapers.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Rss icon yapma | This thread | Refback | 04-25-2008 18:50 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |