| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: def Yaş: 18 Mesajlar: 7
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Photoshopta banner yapma videosu merhaba arkadaslar ben gaziturk nami diger ahmetkiratli photoshopla ilgili videolar çekmeye basladim.onlar iburada verim dedim.daha fazla kesime hitap etsin diye. Bu videomda banner nasil yapilir onun mantigini anlattim iste video photoshopta banner yapmak - Ahmet KIRATLI ® indirme link : Best Web Hosting - Dedicated Server ![]() |
| | |
| The Following 4 Users Say Thank You to GaziTurk For This Useful Post: |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Yaş: 13 Mesajlar: 189
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshopta banner yapma videosu izLedim :) ya sende çok yararLı oLacak resimLer var BETA butonLarı vs vs vs... bizimLe de payLaşabiLirmisin ?
__________________ - BRK Design © 2008 - |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: def Yaş: 18 Mesajlar: 7
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshopta banner yapma videosu tabi eer talep olursa upload edebilirim. souncta psd bir çok 1 kaç ki_i için ugun olurmu bilmem. eger talep olursa tüm psd leri paylasabilirim. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: IstabLue Yaş: 17 Mesajlar: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshopta banner yapma videosu Paylaş bence. şimdi videoyu indirdim, izliycem bırazdan, merak ettim :)
__________________ ..... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: IstabLue Yaş: 17 Mesajlar: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshopta banner yapma videosu Aga Sen ZorBey misin Yoksa ? :D Desktop'unda Gördümde :)
__________________ ..... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: Bursa Mesajlar: 7
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshopta banner yapma videosu hazırladığın dersi beğenmedim çok hızlı gitmişsin burda acemilerde var herkesi kendin zannetme benim bu dersi anlamam için durdurarak gitmem gerekiyor, kusura bakma, ders güzel ama dediğim gibi çok hızlı gitmişsin ve bişey anlaşılmıyor nereye tıklıyorsun ne ayarı yapıyorsun anlaşılmıyor |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| banner, photoshopta, videosu, yapma |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/5787-photoshopta-banner-yapma-videosu.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Corel Draw ile Trk Bayra Yapm | This thread | Refback | 07-12-2008 12:31 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dalgalanan Bayrak Yapm | This thread | Refback | 07-12-2008 11:32 | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 06-21-2008 20:04 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |