| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: Bozüyük/Bilecik Yaş: 16 Mesajlar: 96
Teşekkür Et: 49
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Hereketli UserBar Yapımı Site mahkeme kararıyla erişime kapatılmış
__________________ ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #15 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Sep 2008 Bulunduğu Yer: İZMİR/BUCA Yaş: 14 Mesajlar: 30
Teşekkür Et: 12
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Hereketli UserBar Yapımı tekrardan rapide filan videoyu atamazmısınız ?
__________________ İmzanız Forum Kurallarına Uygun Olmadığı için Yönetim Tarafından Kaldırılmıştır. Sitemizde Max: 150x350 px Hareketsiz imza kullanılmaktadır. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008 Yaş: 28 Mesajlar: 43
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Hereketli UserBar Yapımı Görüntü küçük ve puslu, herhangi bir anlatım yok ve video çok hızlı ilerliyor. Photoshop olayına yeni başladığım için hiçbirşey anlamadım. Yinede emek vermişsin, eline sağlık. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hereketli, userbar, yapımı |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/5506-hereketli-userbar-yapimi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Sevgi Efektli Resim | This thread | Refback | 08-04-2008 23:38 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-10-2008 15:54 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |