| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |
![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #41 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 465
Teşekkür Et: 208
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Bence ekran görüntüsü bir işe yaramaz.. Çünki çıkan sonuç aynı ozzy-burak arkadaşımızın sagopa kajmer çalışmasındaki gibi oluyor..Uçları küt kalıyor yani.. Neyse bunu çözemedim,çok uğraştım,şimdilik vazgeçiyorum umarım photoshopta ilerledikçe tecrübemle çözerim.. :)
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #42 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 19 Mesajlar: 84
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) evet benımde aklıma takıldı o :D seninkinin uçları ince oluyor bizimkisi aynı çizdigimiz gibi =) |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 465
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Arkadaşlar sonunda sorunun ne olduğunu buldum.. Brush ayarlarında,dual brush ve other dynamics'in seçili olması gerekiyormuş..Artı ayarlarıyla da biraz oynadım..Tam istediğim gibi oldu..Zamanım olur da bir çalışma yaparsam paylaşacağım.. Ya bu derste gösterilmedi ya da ben anlayamadım..(ders biraz hızlı da :) Yanlız şimdi söyle bir sorum olacak ki ben her brush pixeli değiştirdiğimde tekrar o iki ayarı seçili hale getirmem gerekiyor..Kısaca onları o şekilde saklamamın bir yolu varmı?
__________________ |
| | |
| | #45 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Yok pentool çizimlerim değil ben mesela 5 pixellik bir brusla pentool çizimimi yaptım..Başka bir yere 12 px bir brushla çizim yapmak istiyorum..12 px brush seçtiğimde brush ayarlarındaki other dynamics ve dual brush ayarlarını tekrar seçmek gerekiyor..Yani ayarlar sıfırlanıyor..Bunun bir çözümü varmı demek istemiştim.. Ders gayet güzel sadece bizim gibiler için biraz hızlı..Aradaki ufak detaylar kaçıyor..Ve sonunda dünki gibi kıvranıyorum.. :) Mesela o pentool çizimini resmin üzerinde görünmez yapmak için path penceresinde work path'in dışına tıklanacağını bir kaç defa geriye alarak anlayabildim.. :)
__________________ |
| | |
| | #48 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi..Madem pentool'u bu kadar meşhur ettik bence (tabiki bu yetkililerin kararı) bir yarışma düzenlensin..Sadece pen tool kullanılan çalışmaların olacağı bir yarışma..Ödüle ya da herhangi bir ünvana gerek yok önemli olan eğlenirken öğrenmek..
__________________ |
| | |
| | #49 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Biraz daha üstünde çalışılması gerek biliyorum ama umarım mantığı kavramışımdır.. :) ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/4945-pen-tool-kullanimi-video.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Ajanda tasarm dersi | This thread | Refback | 05-16-2008 15:04 | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 05-16-2008 14:45 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-15-2008 13:37 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |