| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #32 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 523
Teşekkür Et: 228
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) 500-500 px de denedim birde 1024 ekran boyutunda bir duvar kağıdı üzerinde denedim..İkisinde de aynı sonucu verdi.. Boyutun bir etkisi olabileceğini hiç düşünmemiştim
__________________ |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 523
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Hayır denemedim..Hep ders üzerinden gittim.. İstersen farklı bir ölçü söyle birde o şekilde deneyeyim..
__________________ |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Net boy vermek yerine bir sorum daha olacak ama (geç cevap vericem üzgünüm); Pen tool çizimin kısa ise biraz daha uzatmaya çalış hatta bunun için rastgele yeni bir çalışma aç büyük boyutlarda olsun (900x900) pen toolla rastgele çizimini yap öyle dene. Eğer çok kısa çiziyorsan normal hızından başlayıp yavaşlaması için yeterli uzunluk olmayabilir.
__________________ ![]() |
| | |
| | #36 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Yok o da aklıma geldi o yüzden bayağı uzatarak ve büyüterekte denedim..Yine olmadı.. neyse daha fazla uğraştırmayayım en iyisi yine farklı şeyler deneyerek çözmeye çalışayım.... Teşekkürler ilgilendiğin için..
__________________ |
| | |
| | #38 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Olsun,inşallah ben kendi başıma çözerim.. :) Önemli olan yardım etmeye çalışmak..
__________________ |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.507
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Sen resmi yap nasıl olursa olsun koy buraya sorunu çözeriz.. resim olmadan hiçbirşey yapılmaz hatan ne neden oluyor görüp ona göre değerlendirelim
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/4945-pen-tool-kullanimi-video.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Ajanda tasarm dersi | This thread | Refback | 05-16-2008 15:04 | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 05-16-2008 14:45 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-15-2008 13:37 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |