| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |
![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #22 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 470
Teşekkür Et: 210
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Dediğim gibi dersi aynı şekilde uyguluyorum yani o kutucuğu işaretlemek dahil.. :) Bilmiyorum bir yanlışlık var ama nerede?Yardım etmeniz için görmeniz gerekecek en iyisi ben biraz daha uğraşıp hatamı bulmaya çalışayım.. Bir de diğer soruma da cevap istiyorum :)
__________________ |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Alıntı:
Çalışma alanı oluşturmuş olmuyorsun aslında. Yeni layer açarak bu efekti uygulamanız gerek. Yeni layer oluşturarak siz çalışma ortamı oluşturmuşta oluyorsunuz. Çalışma sizin oldukltan sonra fazla layerın çalışmaya zararı olmaz. Ama Pen tool ile o çizgileri çizdiğinizde Path penceresinde bu çizdiğiniz alanı saklıyorsunuz. Path penceresi için "Windows>Path" yolunu izlersen pencere açılır. Oldukça mühim bir penceredir kendisi. Akşama doğru birde Pen Tool ile çizilmiş yola yazı yazmaktan bahsedicem. Ders olarak açıcam. Video değil. Sanırım daha da açıklayıcı olacka hem Pen Tool hemde Path penceresi. | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Alıntı:
Öğrenmeye çalışıp cevap vericem. | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.186
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Alıntı:
hatan Şu olabilir brush seçimi; resmin boyutunu göre yumuşak bir fırça seçiceksin alltaki screen e bak ![]() | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 470
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Sağolasın..Şu an hala deniyorum..Hatta bir kaç kez faklı yerleri kurcalayarak denedim ama olmuyor..O kutucuğu işaretlemeden yapıyorum sonuç yine aynı.. Başka bir ayarını öğrenirsen bilmek isterim..
__________________ |
| | |
| | #27 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Young thug mesajını görmemişim..Şimdi gördüm.. Brush'ı derste gösterilen rakamlarla kullanıyorum. Sorunun ondan oluğunu zanntmiyorum ama tekrar kontrol edeceğim..Teşekkürler..
__________________ |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.186
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Alıntı:
Ozaman screen atarsan sorunun çözülür Konu Young Thug tarafından (05-16-2008 Saat 13:57 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Young thug'un resimde gösterdiği 5 px lik brush'ı..Tabiki dersteki ayarı da yaparak.. Malesef olmuyor..Ekran görüntüsü versem bile çözüm değil çünki yaptıklarım dersin aynısı..
__________________ |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/4945-pen-tool-kullanimi-video.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Ajanda tasarm dersi | This thread | Refback | 05-16-2008 15:04 | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 05-16-2008 14:45 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-15-2008 13:37 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |