| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 19 Mesajlar: 84
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) teşekkürler haftasonu pentool kullanımı ile yapacagım calısma gelecek :) kültürlü kedi photoshopta bildigim herseyi senın ve hakan abinin dersleri sayesinde örendim diyebilirim :) |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #13 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 19 Mesajlar: 84
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) aynen öyle :) Konu ozzy-burak tarafından (05-16-2008 Saat 09:23 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 476
Teşekkür Et: 213
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Gösterilen işlemi uyguladığım halde uçları o şekilde silinerek kaybolmuyor..Ozzy-burak'ın çalışmasında da aynı şey var uçları kaba duruyor..Acaba nerede yanlış yapıyorum?
__________________ |
| | |
| | #17 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) derya ben sonuna kadar işlemleri uygulamadım ki :D sadece en basta çizim mantıgını ve ustundekı efektleri nasıl ekledıgıne baktm :D |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 476
Teşekkür Et: 213
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) Evet çok güzel olmuş gerçekten ama belki sen de farketmişsindir uçları asıl resimdeki gibi olmuyor..Birde stroke path dediğimizde kendimize o çizgi üzerinde çalışma alanı oluşturmuş oluyoruz değilmi? Çok soru soruyorum farkındayım ama ezberlemek değil mantığını öğrenmek istiyorum.. :)
__________________ |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: Pen Tool Kullanımı (video) derya: boyamadan önce ki bu pencerede altın çizdiğim yeri seçersen uçlar yumuşar istediğin gibi olur ![]() Alıntı:
__________________ -KWE- ![]() | |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/4945-pen-tool-kullanimi-video.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Ajanda tasarm dersi | This thread | Refback | 05-16-2008 15:04 | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 05-16-2008 14:45 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-15-2008 13:37 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |