| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (4) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Nember ![]() | Rötüş Ve Prüssüz kesim Yapmak isteyenler Rötüş Ve Prüssüz kesim Yapmak isteyenler bu dersde kendi resmimi kullandım anlatım yok ama izlenim önemli izleyin ve ögrenin diyorum sadece (9 mb) Link: RapidShare: 1-Click Webhosting |
| | |
| The Following 5 Users Say Thank You to mehmetcece76 For This Useful Post: | bounce2061 (05-21-2008), derya (05-08-2008), illegal43 (05-07-2008), mehmetcece76 (04-27-2008), ustura4040 (04-30-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: Bursa Mesajlar: 7
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Rötüş Ve Prüssüz kesim Yapmak isteyenler videoyu indirdim ve izledim çok sağol ama videoda çok hızlı gitmişsin mouse ile nereye tıkladığını anlamayamadım bu yüzden benim gibi acemiler zorluk çekiyor emeğin için teşekkürler senden isteğim eğer videolu anlatım yaparsan yavaş anlaşırlır bi şekilde git kolay gelsin |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Nember ![]() | Ce: Rötüş Ve Prüssüz kesim Yapmak isteyenler Alıntı:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 239
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Rötüş Ve Prüssüz kesim Yapmak isteyenler teşekkürler üstat ellerine sağlık çok güzel olmuş...
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/4692-rotus-ve-prussuz-kesim-yapmak-isteyenler.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Ferrari cep telefonu! | This thread | Refback | 05-07-2008 23:42 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Fotoraflarnz in Bedava Plug-In Serisi | This thread | Refback | 05-07-2008 23:36 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dersler | This thread | Refback | 05-07-2008 22:19 | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 05-02-2008 01:40 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |