| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 4
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Bir Yazıya Birden Fazla Stroke Efekti Vermek(youTube) bazı yerlerde sorun çıktı izleyin anlarsınız :D:D Fakat yararlı bir ders diye düşünüyorum
__________________ İmza Yok Parmak Bassam... I Love Skateboarding... |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | nautica34 (04-07-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 109
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Bir Yazıya Birden Fazla Stroke Efekti Vermek(youTube) çok ciddi olmasın diye biraz komiklik yaptım :P:P:P hep ciddiyet biraz eğlenelim dimi(ne güzel bahane buluyorum) görüntü kalitesi sorunu youtubeden. Belki bi ara rapide upluoad ederim...
| | |
| | #5 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 25 Mesajlar: 135
Teşekkür Et: 135
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Bir Yazıya Birden Fazla Stroke Efekti Vermek(youTube) dersten yaptığın dersin mantığını anlamadım bide yazarak yaptıklarını anlatsan yada dediğin gibi rapide eklesen iyi olur. |
| | |
| | #6 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Bir Yazıya Birden Fazla Stroke Efekti Vermek(youTube) mantik su: yaziyi baska katmanla birlestiriyorsun böylece stroke yok oluyor sanki resmin orjinalinde stroke varmıs gibi oluyor sonra birleştirdiğin layerden tekrar stroke veriyorsun Ahanda rapid linki: http://rapidshare.com/files/107232211/fazlastrokebybear.zip.html
| | |
| | #7 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.159 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Bir Yazıya Birden Fazla Stroke Efekti Vermek(youTube) video 2:13 dk sadece üstünde çalışacağı yazıyı yazana kadar 1:12 dk gitti çok güldüm:) eline sağlık kardeşim...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/4408-bir-yaziya-birden-fazla-stroke-efekti-vermek-youtube.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Bir Yazya Birden Fazla Stroke Efekti Vermek(youTube) - MekansizTasarim | This thread | Refback | 04-09-2008 00:01 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 04-06-2008 17:18 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |