| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (5) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #13 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshop Güzel Kara Kalem Çalışması Cok güzel olmus karakalem cizmis Harika Ben cok begendim.Ben nasil bilmiyorum.Bana yardim edermisiniz olur mu.Tesekkürler.Cevapinizi bekliyorum..Iyi çizmeler |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Türk Bayrağının Dalgalandığı Her Yer... Yaş: 20 Mesajlar: 218
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop Güzel Kara Kalem Çalışması hangi alanda yardım etmemizi istiyorsun
__________________ |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/4199-photoshop-guzel-kara-kalem-calismasi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 07-31-2008 02:02 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - HipHop Yaz Efekti | This thread | Refback | 04-05-2008 19:00 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Arama | This thread | Refback | 04-05-2008 18:46 | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 04-04-2008 20:05 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - ift katmanli arkaplan yapma | This thread | Refback | 03-29-2008 12:52 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |