| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Türk Bayrağının Dalgalandığı Her Yer... Yaş: 20 Mesajlar: 218
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Photoshop Resim Uyuşturma (Fotomontaj ilk adım) Arkadaşlar fotomontaj geniş kitlede çoğu kişinin ilgisini çekmiştir.Photoshopta birçok fotomontaj yöntemi mevcut.Daha Doğrusu bu tamamen sizin elinizde olan birşey.Bu derste ben sadece fotomontaj mantığının basitçe nasıl yapılabileceğine değindim. ders:Photoshop Resim yapıştırma,kesme ![]() Animasyon|574kb|swf Animasyonu izlemek için http://img20.imageshack.us/my.php?image=fotomontajtj7.swf Animasyonu indirmek için http://www.4shared.com/file/38280301/e463aff4/fotomontaj.html The Not:Alıntıdır.
__________________ |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to bymahser For This Useful Post: | illegal43 (03-29-2008), mehmetcece76 (06-16-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Türk Bayrağının Dalgalandığı Her Yer... Yaş: 20 Mesajlar: 218
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop Resim Uyuşturma (Fotomontaj ilk adım) ne dmek selametle
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.019
Teşekkür Et: 870
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Photoshop Resim Uyuşturma (Fotomontaj ilk adım) Photoshop CS3 kullan dostum :) bu arada ders için teşekkürler abi |
| | |
| | #6 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop Resim Uyuşturma (Fotomontaj ilk adım) rica ederim selametle hasan
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: Gayseri ;) Mesajlar: 66
Teşekkür Et: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop Resim Uyuşturma (Fotomontaj ilk adım) ders için teşekkürler benim bir isteğim olacak ben bu dediklerini yapıyorum amam ten rengini benzetemiyorum bide onun dersi varsa sana zahmet onuda koyarsan. Şimdiden teşekkürler.... |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/4198-photoshop-resim-uyusturma-fotomontaj-ilk-adim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Bir Resmi Kesmek | This thread | Refback | 08-12-2008 21:43 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 03-30-2008 22:53 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |