| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Yaş: 19 Mesajlar: 7
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshop Resim Uyuşturma (Fotomontaj ilk adım) ders cok guzel tesekkurler ama bende ıkkı resım acılmıyo ve resım kenarlarında sızdekı gıbı kenarları cevrılı degıl resıme ac dedıgı9m zaman dıgerı gıdıyo yenı bı resım acılıyo.. tek resımle yapılan ıslerı yapıyorum ama ıkı rsım gerekınce kalıyorum.. ne yapmam gerekıyo farklı resımler acılması ıcın?? farklı acı da tıkaldım ama kenarları sınırlı olmadıgı ıcın oda dger resmın ustune gelıyo ve tasıyamıyorum ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #14 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Sep 2008 Yaş: 23 Mesajlar: 6
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshop Resim Uyuşturma (Fotomontaj ilk adım) peki montajlanan öndeki resmi arka plandaki resimle nasıl uygun hale getirebiliriz renk bakımından yani montaj olduğu belli olmucak sırıtmıcak. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu Yer: Bursa-PhotoShop Cad. Yaş: 19 Mesajlar: 135
Teşekkür Et: 32
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop Resim Uyuşturma (Fotomontaj ilk adım) Buda Yöntemlerden Biri ilk KEz Gördüm Bende Teşekkürler |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/4198-photoshop-resim-uyusturma-fotomontaj-ilk-adim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 10-29-2008 18:30 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Bir Resmi Kesmek | This thread | Refback | 08-12-2008 22:43 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 03-30-2008 23:53 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |