| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (4) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 28 Mesajlar: 16
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | resimleri kesmek sayın arkadaşlar, sayın arkadaş bu resmi veya bunun gibi bir resmi kenarlarından keserek boşlukları almadan ,birazda küçülterek bir bayragın üzerine yapıştırmak istiyorum. yani bu kafa resmini bayragın üzerine yapıştırdıktan sonra sadece kafa kısmının gözükmesini istiyorum ![]() ![]() yani bunlar gibi yapmak istiyorum cs2 var.yapmaya çalıştım fakat kenarlarındaki boşlukarı yapıştırırken gözüküyor .bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ![]() iyi çalışmalar,, "istekli konumuz artık bu linkte: http://rapidshare.com/files/100676083/foto__287_raf__evresini_temizleme.rar.html " Konu Kültürlü Kedi tarafından (03-19-2008 Saat 13:23 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #9 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 28 Mesajlar: 16
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: resimleri kesmek sayın kültürlü kedi çok teşekür ederim evet çok güzel bir çalışma yapmışsın eline koluna saglık. görüntüdeki leri yapabiliyorum .fakat resmi bayrak üzerine küçülterek nasıl yapıştırabilirim Konu abuzer tarafından (03-04-2008 Saat 10:51 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Mersin/TARSUS Yaş: 20 Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: resimleri kesmek Ya iyi güzel anlatmışsın kardeş ancak çok hızlı gitmişsin bea :D Biz yeni başlıyoruz yani bunu yapmamız çok zor.Acaip hızlı kullanıyorsun photoshop'u. :S Birde videoda hangi seçenekleri kullandığın gözükmüyor.Sanırım oda videonun kalitesinden kaynaklanıyor.Bulanık görünüyor.Neyse işine yarayan arkadaşlar için sevindim.İyi çalışmalar.
__________________ ** HERŞEY VATAN İÇİN ** |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/3849-resimleri-kesmek.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 03-20-2008 11:13 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 03-03-2008 15:28 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Vista Klasör Yapımı | This thread | Refback | 02-29-2008 15:06 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 02-29-2008 12:32 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |