| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (7) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: istanbul_kadıköy Yaş: 41 Mesajlar: 6
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Göz Kırpma yapmak! Merhabalar bu göz kırpma işlemlerinin hepsini yaptım Phtoshopta çalışıyor fakat kaydediyorum sizin tarif ettiğiniz gibi fakat kaydettigim hiç kımıldamıyor. Sizin işleminizin en sonunda kaydettiğinizden sonra başlat çubuğunda stop diyorsunuz ve o anda acc se diye bir çubuk çıkıyor ve orayı tıklıyorsunuz çalışıyor fakat bende o acc se for penceresi açılmıyor sebebini söylermisiniz teşekkür ederim |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Göz Kırpma yapmak! Animasyon yapmak için gif olarak kaydetmelisin. ACD-See programıda şart değil. Herhangi bir resim görüntüleyici programla, en kötü ihtimalle Explorer da görüntüleyebilirsin. Yapman gereken tek şey gif formatında kaydetmek.
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: istanbul_kadıköy Yaş: 41 Mesajlar: 6
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Göz Kırpma yapmak! Çok teşekkür ederim. İnanmazsınız ama iki gündür bununla uğraşıyorum, deneyeceğim inşallah olur,teşekkürler. |
| | |
| | #5 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Göz Kırpma yapmak! Evet oldu gerçekten oldu harika birşey, çok teşekkür ederim. Bu siteye daha yeni üye oldum, bu kısa zamandada çok faydasını gördüm,bu yüzden sizlere çok teşekkür ediyorum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: güney doğu Yaş: 22 Mesajlar: 1
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Göz Kırpma yapmak! çok uğraşmama rağmen yapamadım. riguify'ye basıyorum ondan sonra ne yapılması lazım orda göz kapakları aşağı çekemiyorum. o kısmını çözemedim. cevaplarınız için şimdiden tşk. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/3698-goz-kirpma-yapmak.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Sen Sus, Tirt'n Konusun | This thread | Refback | 08-08-2008 20:48 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dijital izgiler | This thread | Refback | 04-18-2008 15:36 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Galeri - Kategori: Hayvanlar - Resim: srngen | This thread | Refback | 04-18-2008 11:55 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Corel Draw ile Trk Bayra Yapm | This thread | Refback | 03-22-2008 22:20 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Dersler | This thread | Refback | 03-08-2008 03:42 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Dalgalanan bayrak (imageready) | This thread | Refback | 03-07-2008 20:03 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 03-07-2008 19:25 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |