| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| The Following 3 Users Say Thank You to xxxsinanxxx For This Useful Post: |
| Sponsored Links |
| |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: kırşehir Yaş: 20 Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshop CS3 Eğitim Cd'si (Rapid + File Factory) 5.partında sorun var indirdim cilt bozuk diyor masütüne çıkarırken part 1 den başladı çıkarıyordu hata verdi 5. cilt bozuk diye deneyen varmı arkadaşlar |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 239
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop CS3 Eğitim Cd'si (Rapid + File Factory) yeni indirmeye başladım bakalım... inşallah bozuk çıkmaz... emeğine sağlık üstat ellerine sağlık...
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 24 Mesajlar: 10
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshop CS3 Eğitim Cd'si (Rapid + File Factory) 13 partıda indirdim yalnız bu konu altındaki dersler daha öncede verilmiş ayrıca verilen ders nrg ile sıkıştırılmış nrg yide her bilgisayar çıkaramaz isobuster adlı programla açma olanağı var tabi http://forum.photoshopuzmani.com/vid...e-dersler.html verdiğim linkte aynı ders var konular birleştirilirse foum kirliliği olmaz saygılarımla. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/3116-photoshop-cs3-egitim-cdsi-rapid-file-factory.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 03-21-2008 10:19 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Haberler | This thread | Refback | 03-21-2008 00:06 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Flash Mail Form | This thread | Refback | 03-20-2008 22:30 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |