| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #12 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İST. Yaş: 29 Mesajlar: 5
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Video Dersi 5:Brush Paleti ya demin onu yazdığdı rapiden bişey indirdim teşekür edeyim dedim dalgınlığıma geldi senin sayfandayken aklım orda kalmış :-)) |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İST. Yaş: 29 Mesajlar: 5
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Video Dersi 5:Brush Paleti ya demin hakanın verdiği linkten dosya indirdim teşekür edeyim dedim dalgınlığıma geli aklım orda kalmış ama kendim senin sayfana gelmişim çok pardon sana yazacağım teşekürü az daha öbür arkadaşa yazıyordum çok sağol ellerine sağlık kral kardeşim |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.538
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Video Dersi 5:Brush Paleti dostum paylaşımı ben yapmadımki iyi bak senin kafa güzel heralde :-)
__________________ ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: malatya Mesajlar: 88
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Video Dersi 5:Brush Paleti media player de açılmadı ya :S bende başka oynatıcı yok . ama yinede sağol |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/2307-video-dersi-5-brush-paleti.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumları - vBulletin | This thread | Refback | 12-15-2007 21:35 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |