| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (24) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #41 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: marmara Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PHOTOSHOP CS3 Görsel Eğitim Türkçe Dersler... cs2 içinde türkçe anlatımlı dersi var mı sizde.cs3 bilgisayarı zorladığı için cs2 öğreniyorum.araştırmama göre çok farkta yokmuş.ilgilenirseniz sevinirim.teşekkür ederim |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #42 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: Ankara Mesajlar: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PHOTOSHOP CS3 Görsel Eğitim Türkçe Dersler... arkadaşlar yine crc hatası verecek ama ben ona rağmen tekrar indiriyorum.Bu paylaşımı başka bir indirmiştim ve başıma crc hatası gelmişti de.Ama ben birde burada deneyeceğim.Arkadaşlar tümünü indiripte çalıştırabilen varmı? Yazarsa sevinirim boşa uğraşmayız.Emeğinize sağlık. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PHOTOSHOP CS3 Görsel Eğitim Türkçe Dersler... Arkadaşlar ben bu seti biliyorum...Tavsiyem şudur ki benim gibi yeni başlayan arkadaşlara göre değil..Bir kaç kademe ileri seviyede..Yani bence ilk bu setle başlamayın..Daha temelden girerseniz hayal kırıklığına da uğramamış olursunuz..
__________________ |
| | |
| | #45 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: PHOTOSHOP CS3 Görsel Eğitim Türkçe Dersler... linkler yenilenmiştir...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu Yer: İSTANBUL Mesajlar: 2
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PHOTOSHOP CS3 Görsel Eğitim Türkçe Dersler... Korsana ne meraklıyız. Bir arkadaş bir başkasının emeğini çalarak buraya koyuyor. Bizler bu emeği çalan aradaşa "emeğin için teşekkür ederiz" diyoruz. Bu teşekkür hırsıza mı gidiyor yoksa, günlerce gecelerde, araştırarak bu eğitim kaynaklarını sizler için yaparak geçimini sağlamak, bi seyler kazanmak için o insanlara mı? Eğitim setleri 20 lira, 50 lira... Daha ne kadar bu vicdansızlığı kendimize yapacağız. Hiç mi rahatsız olmuyoruz... Ne olur kendinize gelin, içinde bulunduğumuz bu kokuşmuşluktan çıkıp, küçük seylere bir seyler verelim. olmadı gerçek eser sahibine teşekkür ederim. Olmadı korsana karşı duralım. Bu yazılımları kullanarak para kazanıyoruz. Evimizde hadi lisansız kullanalım... bende korsan kullancısıyım.. ama kitaba, eğitim setine para verecek kadar bu mesleğin içinde, bu yazılımları kullanarak kazanıyorum. Kazandığım oranda veriyorum. Öğrendikçe daha iyi şartları olan iş yerlerinde iş buluyorum... biraz insaf... |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |