| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (24) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Bulunduğu Yer: istanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: PHOTOSHOP CS3 Görsel Eğitim Türkçe Dersler... şimdi başlıyom indirdmeye :D 1 haftada anca biter :D
__________________ ![]() DeathLess ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #12 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: sdasdasdasdasdsad Yaş: 18 Mesajlar: 1
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PHOTOSHOP CS3 Görsel Eğitim Türkçe Dersler... ops:S keske rapıd yapmasaydın sabaha kadar ugrasırım şimdi ^^ emege saygı tesekkurler dostum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: sakarya / adapazarı Yaş: 22 Mesajlar: 8
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PHOTOSHOP CS3 Görsel Eğitim Türkçe Dersler... arkadasım part bırı ındırdım ama acılmıyor hanı rar olarak geldı ama ıcerıktekı dosyalar acılmıyor |
| | |
| | #17 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Ankara Yaş: 27 Mesajlar: 43
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PHOTOSHOP CS3 Görsel Eğitim Türkçe Dersler... TeşekkürLer. şuan PART 3 deyim. Video güzelse tadından yenmez. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Ankara Yaş: 27 Mesajlar: 43
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PHOTOSHOP CS3 Görsel Eğitim Türkçe Dersler... Bandwidth Limit Exceeded yazıyor.Ne demek bu? |
| | |
| | #20 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: başkent Yaş: 17 Mesajlar: 46
Teşekkür Et: 12
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PHOTOSHOP CS3 Görsel Eğitim Türkçe Dersler... Bandwidth Limit Exceeded The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. Arkdaşlar bu Hata nedir 8 Part İndiridim 4 part kaldı bi el Atın Hakan Abi :( |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |