| Duyuru |
| Video'lu Photoshop Dersleri Hertürlü görüntülü photoshop derslerinin paylaşıldığı bölüm |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: ANKARA Yaş: 29 Mesajlar: 1
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshop eğitim ..... photoshop öğrenmek istiyorum ancak bu programı internetten nasıl temin edebilirim..Tavsiyeleriniz için tşkk... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: misin ? yemezmisin ? Yaş: 18 Mesajlar: 275
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop eğitim ..... Altta Linkler Var Part1 Part2 diye onları idirip Yükleyebilirsin .. Ayrıca Sitede Resimli Anlatım bölümüde var :) Ayrıca Tek Tek verilmiş Derslerde var :) bi Ayrıca Daha Takıldıgın Yerlerde Soru Sorman İçin Bölümde var :) Amma Bölüm var euheheh :)
__________________ ![]() ![]() ![]() « Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir! » |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Denizli Yaş: 14 Mesajlar: 293
Teşekkür Et: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop eğitim ..... PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL
__________________ NOT:KURALLAR DIŞINDA İMZA VE HAREKETLİ İMZA KULLANILDIĞI İÇİN İMZA ENGELLENMİŞTİR... İMZA KURALLARINI OKUYUNUZ!.. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/videolu-photoshop-dersleri/1289-photoshop-egitim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumları - vBulletin | This thread | Refback | 10-14-2007 14:54 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |