| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 17 Mesajlar: 396
Teşekkür Et: 228
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | arkadaşlar youtube gibi sürekli engellenen sitelere giremediğmizde buna kızıyoruz adamlar bunun için bir site yapmışlar bu siteden yasaklı sitelere girebiliyorsunuz not: gmail.com yazani girmek istediğiniz yerin adresini yazın yorumlar için simdiden saolun simdi buldum buda programla girmenin yolu indirin Not: Youtube 'u kapatıp tekrar açmak istediğinizde masaüstünde kalp şeklinde simge var ona tıklayın. Tıkladıktan sonra bi pencere açılacak onu kapatmayın. alntıdır: http://www.hileci.net/
__________________ |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | yunus35li (05-13-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.256
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.783 Times in 831 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: youtube ve yasaklı sitelere giriş tüneli ben youtube'yi deniyordum proxy siteri ile girmeyi giriyordum fakat videoları izletmiyordu hepsinde aynı sorun veriyordu muhtemelen buda aynı hatayı verecektir ayrıca bu gibi sitelerden gmail, hotmail, gibi mail adreslerini açmak son derece tehlikelidir çünkü bu siteler kendi içinde cookie tutmaktadır...
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 17 Mesajlar: 396
Teşekkür Et: 228
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: youtube ve yasaklı sitelere giriş tüneli yok bu öyle bir hata vermiyor ama video ları vdownlaoder programlarını kullanarak indirtmiyor bilgiler icin saol
__________________ Konu yunus35li tarafından (05-13-2008 Saat 18:10 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/teknoloji-dunyasi/4919-youtube-ve-yasakli-sitelere-giris-tuneli.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 05-13-2008 17:55 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |