| Duyuru |
| Teknoloji Dünyası teknoloji dünyasından herşey için |
![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 17 Mesajlar: 396
Teşekkür Et: 228
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | ![]() 69 milyon üyesi ile sosyal paylaşım sitelerinin en büyüğü olan Faceebook yarından itibaren anında iletişim sistemi başlatacağını duyurdu. Facebook üyeleri bundan sonra kendi listelerideki diğer üyelerin online olup olmadıklarını anında görebilecekler ve online üyelerle anında mesajlaşabilecekler. Facebook anında mesaj sisteminde üyeler sadece bire bir chat yapabilecek. Facebook Chat’in ABD ‘de 80 milyon üyesiyle en popüler olan AOL’in pazarını büyük ölçüde etkileyeceği, 110 milyon üyeli Myspace chat’in de Faceebook’un anında mesaj sistemine geçmesinden oldukça etkileneceği belirtildi. Facebook chat öncelikle Stanford, Berkeley, Harvard, Yale ve Brown gibi networkler arasında uygulamaya geçtikten sonra diğer networklerde de başlatılacak.
__________________ |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | yunus35li (04-14-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.796 Times in 837 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Facebook'tan MSN'e karşı chat hamlesi nekadar hamle yaparsa yapsın bence boşuna yapmış olur zamanlarına yazık msn artık internette google nasıl bir idolse msn aynen o kıvama geldi insanlar el alışkanlıklarını bozmak istemeyecektir msn her bakımdan üstün gelir bence facebook popülerliğini kaybetti ilk günlerdeki gibi insanlar pek ziyaret etmiyor düşüncesindeyim...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Facebook'tan MSN'e karşı chat hamlesi Konu hakkında ayrıntılı bilgi için kaynak linki varsa alabilirmiyim. Yalnız HAKAN şunuda unutmamak gerek, sayı olarak az olsada yüzde olarak ICQ da devrinin popüleri idi MSN halt etti onu. Belli olmaz ama şansı çok düşük muhakkak. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.796 Times in 837 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Facebook'tan MSN'e karşı chat hamlesi icq bir zamanlar iyidi evet ama hiç geliştirmedikleri için bir zaman sonra insanlar sıkıldı bence facebook bu olaya yoğunlaşır geliştirirse bile ben fazla kişinin ilgisini çekeceğini düşünmüyorum çünkü karşısında rakip olarak bir dev varki msn bu konu hakkında en gelişmiş ve en detaylı donanıma sahip programdır hayırlısı çıksında bir bakarız...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Facebook'tan MSN'e karşı chat hamlesi Microsoft bir dev olabilir ama Google' da bir dev. %0. bilmem kaçını almış olsalarda Google' ın öncelikli amaçlarından biride Microsoft' u alaşağa etmektir. Bu yüzden karşı birşey yapmaları içten bile değil. GTalk aşırı derecede amatör ve sınırlı bir program. Bu alanda kullanabilecekleri en büyük koz ise Facebook, iyi bir atak ama olumlu sonuçlanacağı konusunda bende pek inanmıyorum. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 17 Mesajlar: 396
Teşekkür Et: 228
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Facebook'tan MSN'e karşı chat hamlesi ben direk kopyaladım ama linki veriyim Facebook'tan MSN'e karşı chat hamlesi | haber7com
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Trabzon Yaş: 16 Mesajlar: 160
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Facebook'tan MSN'e karşı chat hamlesi bana facebook baştan beri saçma gelmişti .... ama geliştirmeleri iyi olur tabii... |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/teknoloji-dunyasi/4527-facebooktan-msne-karsi-chat-hamlesi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dersler | This thread | Refback | 04-14-2008 19:12 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |