| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Mesajlar: 1
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | selam bende photoshop hakkında bilgi ararken kendimi burda buldum...photshop öğrenmek isitorum ama nerden başlayacağımı bilmiiyorum...formu formda geziyorum..öğretecek arkadaş yardımcı olacak arkdaş varsa menun olurum... 24 yaşındaım kastamonudayım adım duygu yüksek okulu bitirdim.özel sektörde çalışıyorum...bu aralar photoshopa merak saldım ama şuana kadar hiç bir ilerleye at edemedim malsef...:(:( |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.796 Times in 837 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: SELAM sitemizde bulunan dersleri uygulayarak başlayabilirsin aramıza hoşgeldin...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 467
Teşekkür Et: 209
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: SELAM Aramıza hoşgeldin arkadaşım.. Yaklaşık 2 hafta önce photoshopta yeni dosya açmak ve bir kaç basit işlemden başka hiçbir şey bilmiyordum...Şu an kendi çapımda bayağı bir ilerleme kaydettim..Ben işe sitedeki en basit dersleri uygulamakla ve daha sonra yapabildikçe seviyelerini yükseltmekle başladım..Tavsiyem senin de öyle yapman..Emin ol bu siteden çok şey kazanacaksın.. Daimi olman dileğiyle..
__________________ |
| | |