| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() | Selam arkadaşlar adım Mümin yaş 20 , iyi düzeyde PS bilgim vardır. Nette Türk Bayrakı boyutlarına bakarken bu alanı buldum biraz içerik gezintisinden sonra üyelik aldım ve ardından kendimi tanıtayım dedim.Umarım paylaşımcı birliktelik olur ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.256
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.783 Times in 831 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Herkeze selam aramıza hoşgeldin umarım daima aramızda olursun...
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 465
Teşekkür Et: 208
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Herkeze selam Hoşgeldin..Eğer konu paylaşımsa burada aradığını bulacağına eminim..Daimi olman dileğiyle..
__________________ |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/tanisma-kaynasma/4827-herkeze-selam.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dersler | This thread | Refback | 05-07-2008 22:18 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |