| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: AKDENİZ Yaş: 19 Mesajlar: 10
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bütün photoshop kullanıcılarına iyi forumlar Merhaba arkadaşlar 2 3 gün önce bu forum sitesini keşfettim paylaşımlarınızdan yararlanıyorum çok güzel bi site çokteşekür ederim bu siteyi yapan yürüten ve o güze paylaşımları ile bizleri bilgilendiren arkadaşlarıma bundan sonra bu sitedeyim öğretmenim burası :) Ben BARIŞ adana öğrenciyim ..... BÜTÜN HERKESE SELAMLAR!!!! İYİ GÜNLER |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.256
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.783 Times in 831 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: bütün photoshop kullanıcılarına iyi forumlar aramıza hoşgeldin kardeşim umarım daha çok şey öğretebiliriz...
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 465
Teşekkür Et: 208
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: bütün photoshop kullanıcılarına iyi forumlar Hoşgeldin barış..Bende 1 hafta oldu burayı keşfedeli,insana geç kaldığı hissini veriyor :) Umarım geç tanımamızı telafi edecek şeyler yaparız... Tekrar hoşgeldin.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: AKDENİZ Yaş: 19 Mesajlar: 10
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: bütün photoshop kullanıcılarına iyi forumlar hoşbulduk gerçekten bakıorumda sanki başka bi dünyadan gelmişim gibi :) yıllArdır bilgisayarın başındayım ama photoshopla bilgisayar başka bişeye döndüştü hayal gücümü resme dökebileceğim bir yer :) ÖĞRENMEK VE İSTEDİKLERİMİ YAPABİLMEK İÇİN CAN ATIYORUM |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/tanisma-kaynasma/4653-butun-photoshop-kullanicilarina-iyi-forumlar.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dersler | This thread | Refback | 04-24-2008 13:45 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |