| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 5
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | herkese slm merhaba ben umi. 15 yaşındayım.photoshopla ilgilenmeye düzgün olarak geçen senenin ortalarında başladım diyebilirim ama hala acemiyim. forumda yararlı kaynaklar olduğunu görünce üye olmaya karar verdim. kendimi bu tür grafik tasarım işlerinde ilerletmek istiyorum.
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #6 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.809 Times in 840 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: herkese slm aramıza hoşgeldin kardeşim umarım daima aramızda olursun...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.204
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: herkese slm Hoşgeldin Kardeşim.
__________________ ![]() Kampanya ilk 5 kişiye ücretsiz banner, Logo vs [ Not: 5k ve üzeri sitelere ] |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/tanisma-kaynasma/4431-herkese-slm.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 04-08-2008 20:46 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |