| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: ankara Yaş: 22 Mesajlar: 5
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | selamssss selam arkadaşlar banada yer varmı acaba ya siteyi gezdimde baya hoşuma gitti umarım güzel vakit geçrebliris bu arada adım kemal ankaradan yaşım 22 photoshop ve diğer programlara merk saldım umarım burda bişeyler kaparım ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: misin ? yemezmisin ? Yaş: 18 Mesajlar: 275
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: selamssss Hoşgeldin.. İyi forumlar..
__________________ ![]() ![]() ![]() « Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir! » |
| | |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.796 Times in 837 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: selamssss aramıza hoşgeldin umarım aramızda daima olursun...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.507
Teşekkür Et: 50
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: selamssss Hoşgeldin dostum =) Şanslısın sana hoşgeldin diyen oldu bana kimse olmadı ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/tanisma-kaynasma/3475-selamssss.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 02-12-2008 22:51 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |