| |
#1 (permalink)
|
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 228
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | 10 yıllık bilgisayar kullanıcısıyım. İlk kullandığım forum burası. Çok güzel, yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar var. Ortam harika.. Herkese teşekkürler. Ama son zamanlarda hevesim biraz kırıldı desem yalan olmaz:) Bir çalışma yapmaya başlıyorum, beceremiyorum, siliyorum. Veya hoşuma gitmiyor, veya birisi beğenmiyor. v.s v.s. Birde burdaki diğer arkadaşların çalışmalarını gördükten sonra kendime pek güvenim kalmadı açıkçası :) Sürekli bilgisayar başında olmadığımdan mevcut zamanımı Photoshopa ayırırsam herhalde 50 yaşından sonra ancak öğrenebilirim ps'yi :)
__________________ ![]() Hayal Gücümü kaybettim. "HÜKÜMSÜZDÜR" |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.252
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.783 Times in 831 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Bu kadar mesajdan sonra geç olsunda güç olmasın :) senin yaptığın çalışmaları buraya koyuyorsun ben ve diğer arkadaşlarımda sana hatalarını söylüyoruz önerilerimizi sunuyoruz kısaca yapıcı oluyoruz sonuçta burda kazanan kim oluyor herkes sen bilgi kazanıyorsun bizde yeni bir dost daha iyi niyetli çalışmalarını takip ediyorum gayet iyi yol alıyorsun foruma geldiğin ilk günüde biliyorum çok azimli birisin sana bu forumda herzaman destek çıkan yardım eden olur sen yeter ki öğren pes etme şimdi sen diyorsunki bu forumda diğer başarılı arkadaşları görünce hevesim kalmadı senin ne eksiğin var ondan benden diğerinden sonuçta hepimiz aynı yollardan geçtik bir evre süresi gibi yumurta içinde bir civciv oynuyosun sen şuan seni yi anlıyorum hayalgücü sınırlı kendini aşamıyorsun ama düşünsene şöyle birde ilerde o kıracağın yumurtadan çıkmak var böyle düşünerek ancak pes etmiş olursun sen böyle yapma ki bundan sonraki nesil senden esinlenmesin biri gelip dedimi sana bu dediklerinin aynısını benim gibi sende çevir biyerden photoshop sadece program hiç birşey photoshop'un elinde değil senin hayal gücün olmasa o bir hiç birde burdan düşün ve pes etme!!!
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() | Ce: Bu kadar mesajdan sonra geç olsunda güç olmasın :) Alıntı:
haklısın dostum =) | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 228
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Bu kadar mesajdan sonra geç olsunda güç olmasın :) ilginize teşekkürler.. bir haftadır hiç çalışmasamda kopmamaya çalışıyorum.. İnşallah dediğiniz gibi olur..
__________________ ![]() Hayal Gücümü kaybettim. "HÜKÜMSÜZDÜR" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 6
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Bu kadar mesajdan sonra geç olsunda güç olmasın :) Öyle oluyor kardeşim. Yakında tiryakisi olursun... Ben de yeniden doğmuş gibiyim şu an ^_^...
__________________ ![]() "PHOTOSHOPUZMANI' SIZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM..." |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/tanisma-kaynasma/3411-bu-kadar-mesajdan-sonra-gec-olsunda-guc-olmasin.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 02-09-2008 22:14 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |