| |
#1 (permalink)
|
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 200
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | İlginç bi başlık oldu :) Bukadar merak edildiğimi bilmiyodum :) (Forumdan msn e gelip) - Tanıyalım seni diyenler :) - Kimsin nesin diyenler :) - Tanışalımmı diyenler :) (Sanki saklanıyomuşum gibi :) ) ( Bu bölüme konu açmamıştım zaten Merak edenlere etmeyenlere , BEN!) [Sıkılmıştım işyerimde]......[İlk sayılabilecek Çalışmam]........[Orjinal Hali]............[Bu da bi resim işte :)] ![]() Herneyse : Ben EC (erdogancakar) veya nickimle : cakarcy 22 Yaşındayım arkadaşlar. Bir Reklam firmasında tasarım yapıyorum. Aynı zamanda Freelance WebTasarım hizmeti veriyorum. Herkese Merhaba Arkadaşlar (Biraz geç oldu sanki :) ) Biçoğunuzla konu başlıkları altında konuştuk zaten ... Editörde oldum :) Daha uzuuun yıllar paylaşımlarımızla, forumumuzla hepimizi gelişir öğrendiklerimizle iyi şeyler başarır ve forumu iyi noktaya getiririz inşallah ! Türkçemizi koruyalım. Yabancı kelimeler : Freelance: Serbest yazar/ Sanatçı _______________ Yoruldum ya ...Ders açarken bile bukdar yorulmamıştım :) Neyse umarım merakınızı giderebilmişimdir.
__________________ Konu cakarcy tarafından (02-06-2008 Saat 07:52 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 239
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Arkadaşlar, BEN! :) Not : Garip gelebilir :) memnun olduk üstat çalışmaların da başarılar... hayırlı olsun...
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: misin ? yemezmisin ? Yaş: 18 Mesajlar: 275
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Arkadaşlar, BEN! :) Not : Garip gelebilir :) Hoş geldin sefalar getirdin .. picassom Benim :) :) ... iyi forumlar :) Calışmalarında güzel :) Ellerine sağlık :)
__________________ ![]() ![]() ![]() « Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir! » |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 200
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Arkadaşlar, BEN! :) Not : Garip gelebilir :) herkese tşkr ederm arkadaşlar.. saolun ![]()
__________________ Konu cakarcy tarafından (02-09-2008 Saat 21:09 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Mesajlar: 486
Teşekkür Et: 49
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Arkadaşlar, BEN! :) Not : Garip gelebilir :) Memnun olduk... Editorü tanımak gerek :) Pardon yöneticiyi... Yoksa düzenleyici mi demek gerekirdi... Neyse,her ne kadar da iç içe olsa da,Türkçe'miz zengin...
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/tanisma-kaynasma/3327-arkadaslar-ben-not-garip-gelebilir.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 02-09-2008 02:13 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |