| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.186
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Selamün Aleyküm ArkadşLar Sitenizi Yeni BuLdum.. Ve Çok Sevindim BöyLe Bir SiteyLe Karşılaşmama, Adeta Aradağım Site Ben Yalovadan Serhat YakLaşık 2 Senedir Ps İle Uğraşıyorum Bunun 1 SenesiNi PS'Yİ Kendi ÇabamLa KarıştırmakLa harcadım 1 Senesinide SiteLerde Ben Yabancı Hiphop Muzik DinLediğim İçin PS Ye Merak Sardım Yabancı hiphop SiteLerinde PS İle İlgili BişeyLer Kapmaya Çalısdım Az Bucuk BişeyLer Kaptım Ama YeterLi Olduğunu Sanmıyorum Uzun Lafın Kısası " Burda Sizlerden Bir ŞeyLer Öğrenmeye GeLdim Eğer KabuL Ederseniz Bundan Sonra Mekan Burası" Herkeze İyi ForumLar.... ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.804 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Wassup P.S.U Boyz? aramıza hoşgeldin umarım photoshop konusunda istenilen düzeye gelirsin sitemiz sayesinde...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.186
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Wassup P.S.U Boyz? Alıntı:
Konu Young Thug tarafından (01-24-2008 Saat 00:50 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/tanisma-kaynasma/3011-wassup-p-s-u-boyz.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-26-2008 18:59 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |