| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Ingiltere Yaş: 21 Mesajlar: 9
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Selamun Aleykum Merhaba sitenize bugun google sayesinde ulastim ve hemen uye oldum cunku sevdim umarim araniza kabul edersiniz eminim sizlerden ogrenecegim cok sey var photoshop kullanmayi ogrenmeyi cok istiyorum cunku resimlerle ugrasmayi onlara yeni sekiller vermeyi cok seviyorum bide cok konusuyom ![]() kendimi tanitimmi 20 yasindayim malesef yaslandik :( ingilterede calisiyorum bu kadar yeter....
__________________ ...Hayat Sevince Guzel... |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.896 Times in 880 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Selamun Aleykum aramıza hoşgeldin umarım öğrenmek istediklerini sitemiz karşılar...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dünya :) Yaş: 25 Mesajlar: 139
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Selamun Aleykum hoşgeldin genç kardeşim sen yaşlandıysan biz napalım... :P
__________________ The King Of OcE@nS ![]() |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/tanisma-kaynasma/2643-selamun-aleykum.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 01-08-2008 16:19 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |