| | #1 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: May 2007 Bulunduğu Yer: Antalya Yaş: 21 Mesajlar: 294
Teşekkür Et: 15
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Bir Çay Molası :) Çalçene Biraz Çay Molasına Ne Dersiniz ? :) İş Stresinden Gerilip Azcık Dinlenmek İsteyenlerr ... Buyrun Sizi Böyle Alalımm .. Eee Başlığımıza da Uygun Olsun Demii :) Bir Çay Alırmıydınız ?? ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007 Yaş: 22 Mesajlar: 19
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ynt: Bir Çay Molası :) Çalçene Tuhan ben açık çay alayım aslında öğle tatili de yaklaştı.. Bişeyler de olsa yanında güzel olur :P Aman simit olmasın :P simit yiyince midem yanıyor :D
__________________ Tuhan'ın adsl bağlantısı sağolsun |
| | |
| | #5 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ynt: Bir Çay Molası :) Çalçene Tamam tuhan ayıpsın.. Midem yansada hayır diyemiyom :P Biraz aşağıda fırın vardı biliyorsun oranın simiti de güzel oluyor hani :D
| | |
| | #9 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ynt: Bir Çay Molası :) Çalçene evet ben açık içiyordum :P bende bi çay resmi vardı üstünden duman bilem çıkıyordu. Ama evdeki pc de :P
| | |
| | #10 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.099 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ynt: Bir Çay Molası :) Çalçene banada bir dürüm birde cola yeter kolanın markayı sölerimde reklam olur diye sölemiyim herangi bir kola yeter bana karnım aaççç :)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |